Möten och konferenser
Företaget, kundevenemanget eller kompisgänget. Vi ankrar upp i en lugn skärgårdsvik. Tystnaden och stillheten skapar den perfekta miljön för arbete, diskussioner och kreativitet.

 
I vår salong finns all nödvändig konferensutrustning för ett lyckat möte, vare sig det krävs stora datapresentationer eller räcker med ett blädderblock.
 
I salongen sitter ni bekvämt upp till 8 - 10 personer. Självklart går det lika bra att konferera på det rymliga akterdäcket.
 
Whisky/Champagneprovning
Våra provningar har blivit en succé. Här får ni fler upplevelser i ett – segling, skärgårdsnatur, whisky- eller champagneprovning under professionell ledning och en gourmetmiddag tillagad av stjärnkock. Dagen börjar med att ni ca kl 11.30 blir upphämtade med bil.

Från hemmahamn seglar vi ca kl 12.30 och är tillbaka vid brygga ca kl 20.30, förhoppningsvis så där härligt fyllda med en blandning av seglingsupplevelser, skärgårdsluft, god mat och lite whisky eller champagne. Vi ser till att ni med bil kommer tillbaka till upphämtningsplatsen.


Skräddarsydda evenemang
Vi kommer gärna med förslag och rekommendationer på passande arrangemang, allt för att maximera nyttan och nöjet. Vi skräddarsyr mer än gärna en dag utifrån era önskemål. Vi ser bara möjligheter.
SwedCat AB   Skicka ett mail till oss: sail@swedcat.se